in , ,

Under the Pyramids They Discovered Something That Shouldn’t Exist (video)

Under the Pyramids They Discovered Something 758x398 - Under the Pyramids They Discovered Something That Shouldn't Exist (video)

Multe tuneluri antice și misterioase duc la camere imense pline de artefacte care nu au fost găsite niciodată pe această planetă. În același timp, multe alte tuneluri duc la lacuri subterane gigantice.

Cu toate acestea, guvernul egiptean nu are intenția de a publica aceste descoperiri, deoarece va șoca mulți oameni și probabil că va rescrie istoria.

Faimosul istoric grec Herodot a scris despre aceste vechi tuneluri subterane. Potrivit acestuia, aceste tuneluri enigmatice sunt conectate la marile piramide. Se pare că Sfinxul are și un pasaj secret prin care se poate ajunge la un astfel de tunel.

Sub piramide au descoperit ceva

Cu toate acestea, nu putem să nu ne întrebăm cum nu va face guvernul egiptean aceste descoperiri publice?

Cum s-ar schimba societatea noastră în ceea ce privește religia și cultura?

Under the Pyramids They Discovered Something That Shouldn't Exist (video) 1

De ce încă nu știm ce este în interiorul piramidelor?

Cu camerele sale ascunse, piramidele din Giza nu și-au dezvăluit încă toate secretele – cum este posibil acest lucru?

Arheologul Nicholas Reeves a lansat apoi teoria conform căreia mormântul lui Tutankhamon ascunde o cameră secretă – iar scanările radar indică faptul că de fapt are dreptate.

În același timp, este în desfășurare o investigație majoră a piramidelor, proiectul piramidei Scan, care a dezvăluit în noiembrie că au existat anomalii de căldură în piramida Cheops, care ar putea indica faptul că cea mai mare dintre toate piramidele conțin spații nedetectate anterior.

În același timp, iei ajutor – din spațiu. Oamenii de știință investighează particule mici care au „plouat” prin atmosfera Pământului și fie absorbite, fie respinse de materialele din piramide.

Iată cele mai mari enigme ale piramidelor și ale Egiptului. Una dintre ele este deja rezolvată. Poate că unele dintre celelalte vor fi rezolvate anul acesta.

Urmăriți următorul videoclip pentru mai multe imagini și informații despre tuneluri și artefacte descoperite recent.

FULGA CU PIRAMIDA ÎNCORDATĂ

Una dintre piramidele investigate este așa-numita „Piramida curbată” din Dahshur chiar în afara Cairoului, cea construită de faraonul Snofru în timpul dinastiei a IV-a.

Piramida este specială prin faptul că este mai abruptă în partea de jos decât în ​​partea de sus. Acest lucru a făcut să creadă că constructorii piramidei, când erau la jumătatea drumului, și-au dat seama că se înclină prea abrupt și au corectat unghiul cu 12 grade înainte de a continua.

A fost probabil prima încercare reală a egiptenilor de a construi o piramidă mare cu laturi netede și drepte.

Patru piramide sunt incluse în proiect. În plus față de „Piramida curbată”, „Piramida roșie”, construită și în Dahshur de Snofru, precum și două dintre , sunt explorate și piramidele din Giza – Piramida Cheops și Piramida șefului.

Printre altele, ei investighează particule, mioni, care au călătorit prin spațiu și au „plouat” prin atmosferă. Studiind acestea și modul în care au reacționat cu materialele de construcție ale piramidelor, se speră să putem găsi răspunsuri la modul în care au fost construite piramidele – sau cel puțin indicii.

UNDE CONDUC TUNELURILE CU Ieroglife Roșii?

Cea mai legendară dintre toate piramidele este, fără îndoială, piramida Cheops. Este cea mai mare și cea mai veche dintre cele trei mari piramide din Giza și este una dintre cele mai faimoase clădiri din lume.

Piramida conține 2,3 milioane de bolovani, fiecare cântărind 2500 de kilograme și instalată cu o precizie uimitoare. Pe cele patru laturi ale bazei lungi de 230 de metri, separă doar 58 de milimetri. În plus, baza este complet orizontală cu o precizie de plus / minus 15 milimetri.

Inițial, piramida a fost acoperită cu un strat de calcar lustruit alb, care s-a prăbușit totuși de-a lungul anilor.

Piramida – singura dintre cele șapte minuni ale lumii încă păstrate – a fost construită în jurul anilor 2560-2450 î.Hr. de către faraonul Khufu (Cheops) și se crede că este un monument funerar, deși există alte teorii în jurul zonei sale de utilizare. Spre deosebire de multe alte piramide, lui Cheops îi lipsesc aproape în totalitate inscripții și detalii care au fost de obicei găsite la alte piramide și locuri de înmormântare și ar fi putut oferi indicii.

În interiorul piramidei sunt trei descoperite anterior camere și un pasaj lung.

■ Camera regelui. Această sală este la 43 de metri deasupra nivelului solului. În direcția est-vest măsoară 10,47 metri și 5,23 metri de la nord la sud. Are doi arbori îngustați în pereții nord și sud – 91 de centimetri în sus pe pereți. Ce funcție au aceștia este necunoscută.

■ Camera Reginei. Această sală este situată la jumătatea distanței dintre laturile de nord și de sud ale piramidei și este mai mică decât camera regelui. Această cameră are, de asemenea, două arbori îngustați – în direcțiile nord și sud, care merg mai întâi plat și apoi se pliază oblic în sus. Spre deosebire de cele din camera regelui, acestea nu duc la exteriorul piramidei. Coridoarele sunt mici, cu lățimea și înălțimea de 20 x 20 centimetri și conduc către un spațiu blocat de o piatră asemănătoare portului, care este împodobită cu două obiecte metalice. Un robot controlat de la distanță a făcut găuri prin piatra din arborele sudic și a inspectat spațiul din interior cu o cameră. Dar nu am devenit deosebit de înțelepți. Aici, a fost găsit un alt bolovan care blochează continuarea la un moment dat. În spațiul dintre cele două pietre, există hieroglife pictate în roșu.

VIDEO: Sub piramide au descoperit ceva

Cercetătorii care cercetau inscripții antice s-au întâmplat pe o rampă cu scări și o serie de ceea ce ei consideră scaune, sugerând că lucrarea de a pune în aplicare imensele bolovani folosite la construirea monumentelor ar fi putut fi finalizată mai devreme decât se credea anterior.

Originally posted 2020-02-17 08:56:35.

Written by New Alien

Stopping bridge plane revealed 150x150 - Glitch in the Matrix - Airliners and Army Jets Suspended in the Mid Air - Caught on Camera

Glitch in the Matrix – Airliners and Army Jets Suspended in the Mid Air – Caught on Camera

jon1 150x150 - Before death he wants to hear the "roar" of a Harley for the last time. Over 200 bikers come to support it!

Before death he wants to hear the “roar” of a Harley for the last time. Over 200 bikers come to support it!